Om oss

Reumatikerföreningen Laholm finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har 350 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans såsom bassängträning i 34 gr. vatten, hand o fotgymnastik  samt medlemsträffar, föreläsningar, resor m.m.

Föreningen bildades den 14 november 1978 och ingår i Reumatikdistriktet Halland samt Reumatikerförbundet som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som du kan:

• få information av
  • byta erfarenheter med
  • få tips av
  • ha roligt tillsammans

Vårt mål: att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.

Vår vision: Ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!